Rusya'nın yeni 'McDonald's'ı küflü hamburgerler sattı! Rusya'nın yeni 'McDonald's'ı küflü hamburgerler sattı!
2022 yılına girmemize artık günler kala, internet dünyasında 2021 yılının verileri de paylaşışmaya devam ediyor. Yeni paylaşılan bilgilere göre 2021 yılının en popüler sitesi TikTok oldu. En çok ziyaret edilen web siteleri sıralamasında geçen yılın birincisi Google, bu yıl ikinci sırada kaldı. Facebook ise üçüncü sırada kendine yer buldu.

TikTok, Google’ı geride bıraktı

Cloudflare isimli bulut hizmet şirketi bin araştırmasına göre 2021 yılının en çok ziyaret edilen web siteleri ortaya çıktı. “1.1.1.1 Genel DNS Çözümleyicisi” üzerinden elde edilen sonuçlar, Cloudflare‘ın küresel İnternet trafik kalıpları hakkında sahip olduğu bir dizi veriyi içermekte. Geçtiğimiz yılın en çok ziyaret edilen web sitesi Google, bu yıl koltuğunu TikTok’a kaptırdı. İkinci sırada kalan Google’ı sırasıyla Facebook, Microsoft.com, Apple.com, Amazon.com ve Netflix izledi.

İşte 2021 yılında en çok ziyaret edilen web siteleri:

1- TikTok.com 2- Google.com 3- Facebook.com 4- Microsoft.com 5- Apple.com 6- Amazon.com 7- Netflix.com 8- YouTube.com 9- Twitter.com 10- WhatsApp.com Listeye bakıldığında geçtiğimiz yıl yedinci sırada bulunan TikTok'un inanılmaz bir yükselişle birinci sıraya yükseldiğini görüyoruz. Twitter ise dokuzuncu sıradan kendine yer bulabilmiş. TikTok'un Ağustos ayında liderliği Google'dan aldığı belirtildi. Ancak yılın kalan son günlerinde birincilik hala değişebilir. Google ile TikTok arasında oldukça küçük farklar bulunuyor. Sonuç olarak ise TikTok'un yıl içerisinde birinci olduğu gün daha fazla olduğu için 2021 yılının en popüler sitesi TikTok olarak kabul edildi.

Geçtiğimiz yıl yani 2020 yılının en çok ziyaret edilen siteleri ise şöyleydi:

1- Google.com 2- Facebook.com 3- Microsoft.com 4- Apple.com 5- Netflix.com 6- Amazon.com 7- TikTok.com 8- YouTube.com 9- Instagram.com 10- Twitter.com
Editör: Megabayt Haber