Tesla araçların büyük güvenlik problemi! 120 bin araçta risk teşkil ediyor... Tesla araçların büyük güvenlik problemi! 120 bin araçta risk teşkil ediyor...
Makyajlı Volkswagen Tiguan’ın tanıtılıp, ülkemizde de satışa sunulmasından sonra makyajlanma sırası Tiguan Allspace’e geldi ve otomobil devi Volkswagen, 2021 Tiguan Allspace modelini duyurdu.

Yeni Volkswagen Tiguan Allspace’de neler var?

Standart versiyonundaki gibi iç ve dış tasarımın yanı sıra makyajlı Tiguan Allspace, teknoloji tarafındaki yeniliklerle geldi. Dış tasarımındaki ön ve arka bölümde yoğunlaşıyor ve standart Tiguan ile benzer özellikleri barındırıyor. Ön bölüme bakıldığında en büyük değişikliğin farlarda olduğu görünüyor. Yeni farlarda, IQ.Lights matrix LED teknolojisinin kullanıldığı belirtiliyor. 2021 Tiguan Allspace'in arka bölümünde alışık olduğumuz bir tasarım karşımıza çıkıyor. Modern tasarım ise şekil ve tasarım ile desteklendiği görülüyor. Diğer yandan, makyajlı Tiguan Allspace'in jant seçeneklerinin de 17-20 inç arasında değiştiğini söylemek mümkün. Yeni Tiguan AllSpace’in tasarımındaki değişim, gövde uzunluğunu da etkileyerek şu anki kasaya göre 22 mm’ye ya kadar arttırmış. 8 inçlik dijital gösterge paneli ise standart olarak sunulmuş. Üst paketlere baktığımızda ise yeni klima kontrolleri ve aydınlatmalı USB girişleri gibi standart modelde görülen değişiklikler mevcut. 2021 Volkswagen Tiguan Allspace fiyatı henüz belli değil ancak mevut kasa Türkiye'de 538.300 TL'den başlıyor. Siz makyajlanmış Volkswagen Tiguan Allspace hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Megabayt ekibiyle paylaşmayı unutmayın.  
Editör: Megabayt Haber