Epic Games toplam değeri 180 TL olan üç oyunu ücretsiz veriyor Epic Games toplam değeri 180 TL olan üç oyunu ücretsiz veriyor
2021 genel olarak oldukça zor ve duygusal bir yıl oldu. Bu yüzden de listedeki kısa filmlerin bu duyguları yansıtması kaçınılmazdı. 2021 yılının en çok izlenen kısa filmlerini sizler için listeledik. Listede yer alan kısa filmlerden birini mutlaka görmüşsünüzdür. İşte 2021 yılının en iyi 5 kısa filmi:

1- MoonWalk

https://vimeo.com/421439852 Yönetmen: Nalle Sjoblad Uluslararası telekomünikasyon devi Etisalat'ın bu reklamını izlemeden önce bir kask takın ve dizliklerinizi bağlayın. Nalle Sjoblad'ın "Moonwalk" u, en rahatsız edici, aşağılayıcı senaryoların yalnızca bir an için sürdüğünü bize hatırlatmak için, kötü planlama, ofis öfkesi ve temel mekansal ilişkileri bile takdir etmedeki başarısızlığın acımasız Evde Tek Başına sekanslarını kullanıyor.

2- Career Limiting

https://vimeo.com/520991555 Yönetmen: Anna Mantzaris İsveçli yönetmen Anna Mantzaris'in Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle vizyona giren kısa film, Yeni Zelanda'da kadınların işyerindeki hayatını anlatıyor.

3- Voice Above Water

https://vimeo.com/495325925 Yönetmen: Dana Frankoff 90 yaşındaki Wayan, her gün ağlarını ve ağ çuvallarını toplayıp küçük teknesini Bali kıyılarına çıkarıyor, ancak son yıllarda rutinini değiştiriyor: ailesi ve topluluğu için yiyecek toplamak yerine, denizdeki ambalajları, şişeleri ve diğer çöpleri topluyor ve geri dönüşüm için sahile geri taşıyor.

4- Save Ralph

https://vimeo.com/534502421 Yapım: Arch Model Studio Amerika Birleşik Devletleri Humane Society için yaratılan “ Save Ralph ”, hayvanlar üzerinde yapılan testlerin dokunaklı ve yürek parçalayıcı bir eleştirisidir. Hayatı bir ürün testçisi rolü etrafında dönen mütevazı bir tavşanı konu alan kısa film yürekleri burkan cinsten. Save Ralph Türkiye'de de çok popüler oldu. https://www.megabayt.com/one-cikanlar/hangi-markalar-hayvanlar-uzerinde-deney-yapiyor-video/

5- Dead Meat

https://vimeo.com/551694700 Yönetmen: Adnan Peer Adnan Peer Mohamed'in, iki martı arasındaki sosis kapma yarışını konu alan kısa animasyonu Dead Meat.
Editör: Megabayt Haber