Korku filmi Barbarian'ın video oyunu uyarlaması geliyor Korku filmi Barbarian'ın video oyunu uyarlaması geliyor
Her yıl bir önceki yıla göre daha çok büyüyen sinema sektörüne, 2021 yılında da birçok yeni kapı açılacak. Belki de yıllar sonra geriye dönüp baktığımızda, şuan bizler için görselliğin, tekniklerin zirvesinde olan yapımlar, o zaman ki dönemlerde "ne kadar basitmiş" dedirtecek. 2021 yılında vizyona girecek yapımlardan bazılarını sizler için listeledik.

1. Candyman

Filmin yayın tarihi: 27 Ağustos 2021 Korku-Gerilim türü filmin ilk üçlemenin doğrudan devamı olacak. Candyman, Şikago’da yaşanan bir kent efsanesini araştıran genç adamın hikayesini konu alıyor. Ayrıca Tony Todd, Virginia Madsen, Vanessa Estelle Williams gibi isimlerin geri döneceği bildirildi.

2. The Eternals

Filmin yayın tarihi: 4 Kasım 2021 Marvel filmi "The Eternals", milyonlarca yıl önce insanlar üzerinde deneyler yaparak sonsuzluğu ve sapmayı yaratan gök cisimlerinin ve evren varlıklarının hikayesini anlatıyor. Tarih boyunca, süper güçlere sahip iki grup, hangi ırkın daha büyük olduğunu kanıtlamak için birbirleriyle savaşıyor. Filmde Salma Hayek, Angelina Jolie, Kit Harrington ve Richard Madden gibi oyuncular yer alıyor.

3. Shang Chi And The Legend Of The Ten Rings

Filmin yayın tarihi: 3 Eylül 2021 Yeni bir karakteri tanıyacağımız Shang Chi And The Legend Of The Ten Rings filmi 3 Eylül 2021 tarihinde vizyona girecek. Film, babası tarafından suikastçı olmak üzere yetiştirilen Shang-Chi’nin hikayesini ele alıyor.

4. Hızlı ve Öfkeli 9

Filmin yayın tarihi: 25 Haziran 2021 Harika arabaların, güzel kızların ve bol aksiyonun olduğu Hızlı ve Öfkeli serisinin 9. filminin oyuncu kadrosunda Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Lucas Black, Tyrese Gibson, Lex Elle ve John Cena gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Oğlu Brian ve Letty ile sakin bir yaşam süren Dominic Toretto geçmişinden kurtulamaz ve yüzleşmek zorunda kalır. Tek önceliği oğlunu korumak olan Toretto, siber suçlu Cipher ile birlikte çalışan kardeşi Jakob'a karşı savaşmak zorundadır.

5. Top Gun: Maverick

Filmin yayın tarihi: 19 Kasım 2021 Başrollerinde Tom Cruise ile Kelly McGillis'in yer aldığı 1986 yılında vizyona giren Top Gun'ın devam filmi olan Top Gun: Maverick'ın başrolünde yine Tom Cruise yer alıyor. Önceki filmde olduğu gibi ABD'de Deniz Kuvvetleri Teğmeni Pete Michell olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

6. A Quite Place Part 2 (Sessiz Bir Yer 2)

Filmin yayın tarihi: 26 Mayıs 2021 Başrollerinde Emily Blunt, Noah Jupe ve Millicent Simmonds’ın yer aldığı ilk filmde, güvenlikleri için seslerinden vazgeçen bir ailenin hikayesi konu alıyordu. Devam filmi olan Sessiz Bir Yer 2'de ise, ilk filmde yaşanan saldırıdan kurtulmayı başaran kişilerin hayatlarının konu alması bekleniyor.

7. Suicide Squad: İntihar Timi

Filmin yayın tarihi: 4 Ağustos 2021 Suicide Squad: İntihar Timi, diğer filmi gibi hapishaneden çıkabilmek için çabalayan kötü kahramanlara odaklanıyor. Hapishaneden çıkabilmek için bir görevi yerine getirmek zorunda olan kötü kahramanların, öncelikle Task Force X'e katılmaları gerekiyor.

8. Sherlock Holmes 3

Filmin yayın tarihi: 22 Aralık 2021
Sherlock Holmes ve yardımcısı Dr. Watson'ın maceralarının anlatıldığı Sherlock Holmes filminin üçünce devam halkası olan filmin başrollerini bir kez daha Robert Downey Jr. ve Jude Law üstleniyor.
Filmin yayın tarihi: 8 Temmuz 2021
Kaşif Francis Drake’in soyundan gelen hazine avcısı Nathan Drake’in maceralarının anlatıldığı filmin oyuncu kadrosunda Tom Holland, Mark Wahlberg, Antonio Banderas gibi isimler yer alıyor.

10. Matrix 4

Filmin yayın tarihi: 22 Aralık 2021
1999 yılında yayınlanan "Matrix" filminin dördüncü devam halkası olan filmin yönetmen koltuğunda Lana Wachowski oturuyor. Neo karakterini bir kez daha Keanu Reeves'in canlandırdığı filmin kadrosunda Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Jada Pinkett Smith gibi isimler yer alıyor.

11. Black Widow

Filmin yayın tarihi: 9 Temmuz 2021
Marvel'ın Yenilmezler ekibinin yetenekli casusu Natasha Romanoff, nam-ı diğer Black Widow'un solo filmi. Ünlü kurgusal karakteri, Yenilmezler serisinde olduğu gibi Scarlett Johansson canlandırıyor.
Editör: Megabayt Haber