Tesla, araçlarını fabrikaya geri çağırdı! Gevşeyen süspansiyonlar yola düşme riski taşıyor Tesla, araçlarını fabrikaya geri çağırdı! Gevşeyen süspansiyonlar yola düşme riski taşıyor
2022 model Opel Astra ile ilgili resmi bilgiler gelmeye başladı. Yeni Astra'nın iç ve dış tasarımı ile ilgili önemli bilgiler veren ilk görseller paylaşıldı. Paylaşımlar "elektriklenme" başlığıyla yapıldı.

Yeni Opel Astra'nın tasarımı

Yeni 2022 Opel Astra da markanın "Opel Vizor" tasarımı kapsamında yeni bir yüze kavuşacak. Bu tasarım felsefesini ilk olarak Mokka'da görmüştük. Bu bağlamda IntelliLux LED matrix farlar da yeni nesil Astra'nın özellikleri arasında olacak. Öte yandan, görselin birinde yeni 2022 Astra'nın yan ayna kapakları ve A sütununun siyah renkte olduğunu görüyoruz. Bu da gösteriyor ki müşteriler kompakt hatchback'te siyah ve diğer gövde renkleriyle kontrast oluşturabilecek. 2022 model Opel Astra'nın iç mekanında Pure Panel adı verilen, bitişik dijital gösterge ve multimedya ekranlarından oluşan panel öne çıkıyor. Opel, konsolda fiziksel düğme kullanımını azalttıklarını belirtiyor. Öte yandan merkezdeki ekranın altında bulunan piyano tuşu benzeri yerleşime sahip düğmeler de oldukça şık görünüyor. Bunun yanı sıra ergonomik koltuklar ve yeni direksiyon da 2022 Astra'nın özellikleri arasında yer alacak. Yeni Astra, Peugeot 308 gibi modellerde kullanılan EMP2 platformu üzerine inşa edilecek. Opel, yeni nesilde hatchback ve station wagon gövde tiplerinin bulunacağını onayladı. Motor seçenekleri henüz açıklanmış değil fakat dizel ve benzinli ünitelerin yanı sıra elektrik destekli seçenekler de göreceğimizi biliyoruz. Bu destek muhtemelen PHEV yani şarj edilebilir hibrit olarak karşımıza çıkacak. Bunun yanı sıra 296 beygirlik, dört tekerlekten çekişli bir PHEV versiyon da söylentiler arasında. Opel CEO'su Michael Lohscheller, "Yeni Astra, kompakt modelimizin 30 yıllık tarihinde heyecan verici yeni bir sayfa açacak" şeklinde konuştu. Yeni Astra, şirketin Almanya'daki Russelsheim fabrikasında üretilecek. Siz yeni Opel Astra'dan yayınlanan ilk görselleri nasıl buldunuz? Yorumunuzu Megabayt ekibiyle paylaşmayı unutmayın.
Editör: Megabayt Haber