Ara
Teknoloji Haberleri - Megabayt Teknoloji Apple'da devrim vakti: Katlanabilir iPhone sahneye çıkıyor

Apple'da devrim vakti: Katlanabilir iPhone sahneye çıkıyor

Cupertino merkezli teknoloji devi Apple, geleneksel tasarım anlayışını kökten değiştirecek katlanabilir ekranlı yeni modelini bugün düzenleyeceği etkinlikte görücüye çıkarıyor.

1 Dakika
Okunma Süresi

Akıllı telefon dünyasının öncü ismi Apple, 2007 yılından bu yana sadık kaldığı klasik dikdörtgen formunu terk etmeye hazırlanıyor. Yıllardır süregelen cam ve metal birleşimli tasarım dilini bir kenara bırakan şirket, bugün Cupertino'da gerçekleştireceği yıllık ürün lansmanında teknoloji dünyasını heyecanlandıran katlanabilir iPhone modelini tanıtacak.

Yeni Bir Tasarım Dönemi Başlıyor

Sektörden sızan bilgilere göre yeni cihaz, kitap gibi açılıp kapanabilen esnek bir ekran teknolojisiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. 2018 yılından bu yana piyasada farklı örnekleri bulunan katlanabilir telefonlar, Apple'ın bu hamlesiyle birlikte ana akım teknoloji haline gelme potansiyeli taşıyor. Şirket, bu niş teknolojiyi kendi ekosistemiyle birleştirerek pazardaki payını artırmayı hedefliyor.

John Ternus İçin Büyük Sınav

Bu etkinlik, geçtiğimiz hafta Apple'ın CEO'luk koltuğuna oturan John Ternus için de kritik bir dönüm noktası niteliğinde. Uzun süredir kaydedilmiş videolarla gerçekleştirilen sade lansmanların ardından Ternus'un, Apple'ın eski görkemli ve coşkulu etkinlik ruhunu geri getirip getiremeyeceği merak konusu. Yeni CEO, şirketin inovasyon gücünün azaldığına dair yöneltilen eleştirileri bu büyük lansmanla bertaraf etmeyi amaçlıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *