Köpek balığı saldırısına uğrayan turist hayatını kaybetti! Köpek balığı saldırısına uğrayan turist hayatını kaybetti!
Amerikan otomotiv devi Ford'un ülkemizdeki en popüler modelleri arasında olan Fiesta, 2022 modeliyle satışa çıktı. İşte aracın özellikleri ve Türkiye fiyatı... Ford markasının en ucuz otomobillerinden biri olması nedeniyle ülkemizde de oldukça popüler olan modeli Fiesta, yeni makyajlanmış haliyle geçtiğimiz aylarda Avrupa'da satışa çıkmıştı. Yakın bir gelecekte üretimi durdurulması planlanan Ford Fiesta'nın 2022 modeli ülkemizde de satışa çıktı.

2022 Ford Fiesta özellikleri

Türkiye'de 3 farklı paket halinde satışa çıkan Ford Fiesta'nın Style, Titanium ve ST modelleri mevcut. Tasarım özelliklerine gelirsek; Ford amblemi aracın ön ızgarasının ortasına taşınmış. Titanium paketinde ise bu ızgara değişikliğine ek olarak aracın ön tamponunda kenarlarda bulunan havalandırma ızgaralarındaki plastik levhaların krom levhalarla değiştirildiğini ve daha belirgin olduğunu görebiliyoruz. Son olarak aracın ST paketinde ise ızgaranın bal peteği ızgara ile değiştirildiğini ve siyah plastik yerine siyah boyalı plastik kullanıldığını görebiliyoruz. LED ön farlar tüm paketlerde standart olarak Matrix LED özelliğiyle geliyor. Bu da yansımayı önleyici farlar olduğu anlamına geliyor. Ön farlar ayrıca Ford Kuga'daki gibi biraz daha geniş ve yatay tutulmuş. Motoruna baktığımızda ise aracın Style paketinde 1.1L 75 PS’lik bir motor ve 5 ileri manual seçeneği mevcut. Titanium pakte baktığımızda ise 1.0L 125 PS EcoBoost Hibrit ile 7 ileri otomatik seçeneğini görüyoruz. Aracın en üst paketi olan ST’de ise 1.5L 200 PS benzinli ve 6 ileri manual seçeneği ile karşılaşıyoruz.

2022 Ford Fiesta Türkiye fiyatı

Gelelim Türkiye'deki kullanıcıların en çok merak ettiği konu olan Ford Fiesta'nın fiyatına. Haziran başında ülkemizde satışa çıkacak olan otomobilin minimum tavsiye edilen satış fiyatının 426.000 TL olacağı açıklandı.
Editör: Megabayt Haber