iPhone video mesaj bırakma nasıl yapılır? iPhone video mesaj bırakma nasıl yapılır?

Bu haberimizde 2000 TL ve altında fiyat ödeyerek alabileceğiniz en iyi telefonları listeledik...

Listenin başını SAMSUNG GALAXY M20 çekiyor. Yüzde 90'lık ekran kasa oranıyla dikkatleri üzerine çeken telefon 6.3 inçlik full hd plus ekrana sahip. Ayrıca infinity ekranıyla da çekici bir görünüme sahip. Galaxy M20 batarya ve kamera konusunda da oldukça başarılı. Kamerasından söz etmek gerekirse, telefonun çift arka kamerası bulunuyor ve bunlar sırasıyla 15 megapiksel ve 5 megapiksel çözünürlük özelliği taşıyor. Ön kamerası ise 8 megapiksel çözünürlüğe sahip. Gelelim bataryaya, bataryası telefonun en büyük kozlarından biri. 5000 miliamper bataryaya sahip telefon bu özelliğiyle tam bir fiyat performans ürünü olduğunu gösteriyor.   GM 9 PRO bizce üretilmiş en şık telefonlardan biri. Telefonun ön ve arka kısmı cam, yanları ise metalden oluşuyor. 6.1 inç full HD plus aboled bir ekran sunan telefon 4 GB RAM'e sahip. Gücünü Snap Dragon 660 işlemcisinden alan telefon, hızlı şarj desteğiyle ve 3800 miliamper pil kapasitesi ile yoğun bir günü sorunsuz yaşamanıza yardımcı olacak.   Y6, diğer akıllı telefonların aksine farklı bir tasarıma sahip. Kullanıcılar cihazı alırken klasik renklerin yanında kehribar rengini de tercih edebilirler. Kehribar renk seçeneği olan tasarımın özelliği cihazın arka kısmında deri hissiyatlı ve dikişli bir kaplama yer alması. Kendi klasmanındaki telefonlara nazaran daha küçük bir ekrana sahip olan telefon 6 inçlik ekranıyla HD bir çözünürlük sunuyor. Arka kamerası 13 megapiksel ve ön kamerası 8 megapiksel çözünürlükte ve oldukça başarılı. Huawei markasının giriş seviye ürünlerinden biri olan akıllı telefon 3020 miliamper bataryasıyla kullanıcıları memnun etmek istiyor.

Konuya ilişkin youtube videomuz da değerlendirmemizi izleyebilirsiniz

 
  • VESTEL VENÜS Z30

Sahip olduğu özelliklerle telefon sınıflamalarında orta segmentte yer alan telefon tasarımıyla göze de hitap ediyor. Telefonun siyah, altın ve mavi olarak 3 renk seçeneği mevcut. Telefonun arka yüzeyi plastik ancak 3D kavisli cam kaplama ile bu alan daha şık hale getirilmiş. Telefonun ekranı 6.18 inçlik bir büyüklüğe sahip ve arkasında bir parmak izi sensörü barındırıyor. Telefonda çift SİM kart kullanımına olanak sağlıyor. Telefonun bataryası 3300 miliamper gücünde ve normal kullanımda bir gününüzü rahatlıkla çıkaracaktır. Venüs Z30 arka kısmında çift ön kısmında ise tek kamera barındırıyor. Arka kameraları 16 megapiksel ve 2 megapiksel, ön kamerası ise 16 megapiksel çözünürlüğe sahip. Telefonun gün içinde kamera performansı oldukça iyi durumda.  
  • XIAOMI REDMI 8A

Telefon 6.22 inç ekran boyutuna sahip ve ekran kasa oranı oldukça iyi. Telefonun işlemcisi Snap Dragon 639 ve 2 GB RAM kapasitesi var. Bataryası 5000 miliamper olan telefon bu yönüyle mükemmel ve hızlı şarj özelliğiyle sizi asla yalnız bırakmayacağa benziyor. Telefonun şarjı normal kullanımda 30 saate kadar kullanım imkanı sağlıyor. Telefon ön kamerası 8 megapiksel ve arka kamerası 12 megapiksel çözünürlüğe sahip. Ürün kendi fiyat bandında alınabilecek en iyi akıllı telefonlardan biri olarak görünüyor, ekran kasa oranıyla da kendine has bir cazibeye sahip.  
  •  MEIZU M10
Telefonun arka kısmında 3 adet kamera bulunuyor, ana kamera 13 megapiksel ve diğer 2 kamera 2 megapiksel çözünürlüğe sahip. Telefonun ekranı 6.5 inç büyüklüğünde HD PLUS özellikte ve 3 GB RAM'le kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Batarya kapasitesi 4000 miliamper olan telefon, uzun bir pil ömrünü bizlere vaad ediyor. Telefonun ön kısmında 8 megapiksellik bir kamera da yer alıyor. Marka ve model telefonlar da fiyat performans canavarı olarak değerlendiriliyor ve kullanıcılar tarafından olumlu dönüşler alıyor.
Editör: Megabayt Haber