Interpol tarafından arandığı söylenen Binance CEO'su, iddiaları yalanladı! Interpol tarafından arandığı söylenen Binance CEO'su, iddiaları yalanladı!
Şaka coin olarak da bilinen Dogecoin, Elon Musk’ın sosyal medya paylaşımları sayesinde iyi bir ivme yakaladı. Ocak ayının başlarında değeri 1 sentten daha az olan Dogecoin bugün 10 senti ilk kez aştı ve 11 sent seviyelerini gördü. Mizahi amaçlarla piyasaya giriş yapan Dogecoin’in, şu anki değeri 14 milyar doların üstünde. Sürekli attığı Tweetler ile gündem yaratan Elon Musk, şubat ayında bir video paylaşmıştı. Paylaştığı videoyu “Dogecoin’e dair eğitim videosu” açıklamasıyla yayınlayan Musk, Clubhouse üzerinden de etki yaratmaya devam ediyor. Elon Musk, Clubhouse’da; Kripto paraya dair herhangi bir paylaşım yapmayacağım, piyasaların dengesini bozuyorum” sözlerine yer vermişti. Dogecoin’in bu artışının arkasında Elon Musk var mı bilinmiyor. Kripto para piyasası oldukça hareketlendiren Elon Musk, geçtiğimiz günlerde “Aya gidiyorum, çok yakında!” şeklinde paylaşım  yapmıştı. Bu paylaşımda Dogecoin’in adını direkt olarak yer almasa da biliyoruz ki, bu meşhur kripto para biriminin sloganı bu sözlerdi.

Dogeconin Türk Lirası cinsinden 1 lirayı gördü

Elon Musk’ın attığı her adımın kripto para piyasasında olay olmasının, piyasayı hareketlendirdiği aşikar. Dogecoin’de bu etki var mı kesin olarak bilinmez ama bu dijital paranın, güncel kur oranıyla yaklaşık 82 kuruşa yaklaştığı biliniyor. Kripto para piyasalarında bu tarz büyük hareketlenmeler olsa da Dogecoin’in yükselişi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Megabayt ekibiyle paylaşmayı unutmayın. Sorumluluk reddi beyanı: Haberimizde yazılan yazılardan hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir. Alınan yatırım kararları kişilerin kendi özgür sorumluluğu ve iradesi altındadır. Megabayt haber sitesi ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.
Editör: Megabayt Haber