Interpol tarafından arandığı söylenen Binance CEO'su, iddiaları yalanladı! Interpol tarafından arandığı söylenen Binance CEO'su, iddiaları yalanladı!
2018 yılında kurulan yerli kripto para borsaCoinzo, hizmetlerini tamamen sonlandırma kararı aldı. Kullanıcılarına üzücü haberi veren borsa, çok sayıda altcoin desteği ile beraber TL ve BTC paritelerinde işlem sunuyordu. 11 Ekim 09:00 itibarıyla alım/satım işlemlerini sonlandıran Coinzo, kurumlara ve kullanıcılara detaylı bir açıklama yaptı. Yatırımcılara belli bir süre daha para çekme işlemi için süre tanıyan borsa, destek ekiplerinin de bu süre içerisinde çalışmaya devam edeceğini belirtti. Coinzo, kullanıcılarının 6 ay daha platforma erişebileceğini aktardı. İşte yapılan açıklama:
Değerli Coinzo Kullanıcıları, Coinzo Teknoloji A.Ş. olarak 2018 yılından beri faaliyet içinde olduğumuz dijital varlık servis sağlayıcı (kripto para platformu) hizmetimizi sonlandırma kararı aldık. www.coinzo.com’a erişim 6 ay süresince açık olacaktır. Kullanıcılarımız bu süreç içerisinde TRY ve kripto para bakiyelerini çekebilecek, alım/satım işlemleri hariç tüm özellikleri kullanabileceklerdir. Coinzo platformunda alım/satım işlemleri 11 Ekim 2021 Pazartesi saat 09:00 itibariyle durdurulmuştur. Faaliyet sonlandırma süreci için ilgili kurumlara bilgi verilmiştir. Destek ekibimiz bu süre boyunca kullanıcılarımızın sorunlarına çözüm üretmeye devam edecektir. Süreç hiç bir kullanıcımızın mağdur olmaması için özenle yönetilecektir. Coinzo Teknoloji A.Ş. olarak kullanıcılarımızın karşısına yine “kripto para ve blockchain” sektöründe yeni projelerle çıkmayı hedeflemekteyiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Coinzo Ekibi Sorumluluk reddi beyanı: Haberimizde yazılan yazılardan hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir. Alınan yatırım kararları kişilerin kendi özgür sorumluluğu ve iradesi altındadır. Megabayt haber sitesi ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.
Editör: Megabayt Haber