Interpol tarafından arandığı söylenen Binance CEO'su, iddiaları yalanladı! Interpol tarafından arandığı söylenen Binance CEO'su, iddiaları yalanladı!
Her geçen gün biraz daha popülerliği artan kripto para birimlerinin kullanım oranları yükseldikçe ülkelerin, kurum/kuruluşların ve çeşitli otoritelerin gözlerini üzerine çekiyor. Geçtiğimiz günlerde El Salvador Bitcoin'i resmi para birimi olarak tanıyan ilk ülke olmuştu. Fransız DJ ve prodüktör David Guetta, ABD'deki 14 milyon dolarlık lüks dairesini kripto para karşılığında satışa çıkardı. Üstelik hangi coin'leri kabul edeceğini de açıkladı.

Ünlü DJ, evi için Bitcoin veya Ethereum istiyor

Guetta'nın evi 14 milyon ABD doları değerinde ve satın almak için Bitcoin veya Ethereum kabul ediyor. Ağırlıklı olarak ünlülerin yer aldığı gayrimenkul yatırım şirketi Freud Group'un ev sahipliğinde gerçekleşen satış sürecinde talipler de ön inceleme hakkına sahip olacak. Yani ev almak isteyenler önceden ziyaret edebilirler. David Guetta'nın bu isteği, kripto para dünyasındaki ilk girişim değil. Ünlü DJ, geçen Eylül ayında VR konserleri için merkezi olmayan bir sanal gerçeklik platformu olan Sensorium Galaxy ile bir ortaklık imzalamıştı. Sorumluluk reddi beyanı: Haberimizde yazılan yazılardan hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir. Alınan yatırım kararları kişilerin kendi özgür sorumluluğu ve iradesi altındadır. Megabayt haber sitesi ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.
Editör: Megabayt Haber