Interpol tarafından arandığı söylenen Binance CEO'su, iddiaları yalanladı! Interpol tarafından arandığı söylenen Binance CEO'su, iddiaları yalanladı!
Üst segment otomobilleri tüketicilerle buluşturan Royal Motors, Türkiye’de kripto parayla ödeme kabul eden ilk otomotiv şirketi olacaklarını açıkladı. Şirket, ödeme seçenekleri arasına kripto para birimini de ekledi ve Türkiye’de bir ilke imza atmış oldu. Müşteriler artık Royal Motors’dan bir araç satın almak istediği zaman Bitcoin ile ödeme imkanı sağlayacak.

Kripto parayla otomobil alışverişi

Başkan Yardımcısı Hilal Aysal konuyla ilgili: “Çağımızın yeni nesil para birimi olan kripto paralara en hızlı şekilde entegre olmalıydık ve Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Bitci Teknoloji ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği sayesinde, teknolojinin gücünü arkamıza alarak Türkiye’nin ilk yerli kripto para birimi olan Bitcicoin ile ödeme almaya karar verdik. Türkiye’de bir ilk olacak olan bu yeniliği gerçekleştirdiğimiz için çok mutlu ve heyecanlıyız. ifadelerini kullandı. Sorumluluk reddi beyanı: Haberimizde yazılan yazılardan hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir. Alınan yatırım kararları kişilerin kendi özgür sorumluluğu ve iradesi altındadır. Megabayt haber sitesi ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.  
Editör: Megabayt Haber