Eski tabletleri yeniden çalıştırmaya yarayacak 6 ipucu Eski tabletleri yeniden çalıştırmaya yarayacak 6 ipucu
Sadece 1 günde %300 artan Shiba Inu (SHIB) yatırımcıların dikkatini çekiyor. Shiba Inu, Ethereum tabanlı bir ERC-20 tokenı. Token'ın yaratıcıları kendilerini “kendiliğinden meydana gelmiş merkeziyetsiz bir topluluk oluşturma deneyi” olarak tanıtıyor. Shiba Inu ismi aynı isimli bir köpek cinsinden geliyor. Borsalardaki kısaltması ise SHIB. Resmi internet sitesinde “Dogecoin katili” olarak lanse edilen Shiba Uni (SHIB)’in toplam arzı 1 kentilyon adetle sınırlı ve şu an yaklaşık 395 milyon adet SHIB dolaşımda. Topluluğun açıklamasına göre “SHIB’in Dogecoin’i kısa sürede geride bırakma şansı” yüksek. Ancak bu tabii ki de tek taraflı bir açıklama ve piyasa şartlarında her şey değişebiliyor. SHIB, kendi içlerinde bir ekosistem bulunduğunu ve bu ekosistem içerisinde ShibaSwap adında öncülük ettiği bir kripto para borsası da olduğunu belirtiyor.

Elon Musk konusu

Elon Musk ile SHIB topluluğunun doğrudan bir bağlantısı var mı henüz bilinmiyor. Tek bilinen Elon Musk'ın şimdiye kadar "Shiba Uni alıyorum" ve "Shiba Uni'nin yükselişini bekliyorum" anlamına gelen 2 tweet paylaşmış olduğu.

Shiba Inu (SHIB) nasıl satın alınır?

Poloniex borsasına giriş yaparak SHIB tokeni satın alabilirsiniz. Buraya tıklayarak Poloneix borsasına gidebilirsiniz. . SHIB token, henüz Binance, Binance TR gibi kripto para borsalarında işleme açık bir kripto para birimi değil. Sorumluluk reddi beyanı: Haberimizde yazılan yazılardan hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir. Alınan yatırım kararları kişilerin kendi özgür sorumluluğu ve iradesi altındadır. Megabayt haber sitesi ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.
Editör: Megabayt Haber