Bu akıllı kapsül, vücut içinden hayati değerleri okuyabilecek! Bu akıllı kapsül, vücut içinden hayati değerleri okuyabilecek!
Kripto para bağımlılığı nedeniyle milyonlarca dolar kaybeden insanlar için dünyanın ilk rehabilitasyon kliniği açıldı. Çoğumuzun kripto para birimi üzerinden para kaybeden ve bazılarının hatırı sayılır meblağlarda olan birini tanıdığına eminim. Bu nedenle, İskoçya'da kripto para birimi bağımlılıkları için ilk rehabilitasyon kliniğinin açıldığını duymak sürpriz olmamalı. İskoçya'daki yeni rehabilitasyon kliniği, terapist Tony Marini tarafından yürütülen bir kripto para ticareti bağımlılığı kliniği. . Marini, kripto para ticaretinin kumar oynamaya çok benzediğini öne süren ilk doktor olduğunu öne sürüyor. Marini, çoğu bağımlının ara sıra ticaret yaparak başladığını, ancak biraz para kazanmaya başladığınızda bu, dopamini (iyi hissettiren duygular) ve milyonlar kazanma isteğini hızlandırıyor söylüyor. Sonraki adımda ise alışkanlık oluşturan davranış devreye girer ve binlerce, yüzbinlerce veya milyonlarca dolar kaybedebileceğiniz bir bağımlılık haline gelir. Marini yaptığı açıklamada şöyle diyor:
"Kripto para ticareti yapan birine 'Arada sırada kumar oynuyorsun yani?' dersen, "Hayır" cevabını verecektir. Bunun yerine "arada sırada ticaret yapıyorsun" dersen bunu kabul eder. İnsanlar kripto para ticaretine genelde Dark Web'den bir şeyler satın almak istediği için başlıyor. Bunu yapmanın tek yolu kripto paralar olduğu için bu alışverişi sürdürmek için kripto para ticaretine devam ediyor. Ve belli bir yerden sonra tıpkı uyuşturucu ve alkol bağımlılığına benzer şekilde bu bağımlılığa dönüşüyor."
Kripto bağımlılığı kliniği, Edinburgh, İskoçya'dan yaklaşık 40 mil uzaklıkta bulunan güzel bir on sekizinci yüzyıl kalesinde açıldı. Marini de eski bir uyuşturucu, alkol ve kumar bağımlısı. Yani tecrübeleri doğrultusunda konuşuyor. Kendi bağımlılıklarından kurtulduktan sonra insanlara yardım etmeye başlamış durumda. Sorumluluk reddi beyanı: Haberimizde yazılan yazılardan hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir. Alınan yatırım kararları kişilerin kendi özgür sorumluluğu ve iradesi altındadır. Megabayt haber sitesi ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.
Editör: Megabayt Haber