Dünyanın en çirkin köpeği: Happy Face! Dünyanın en çirkin köpeği: Happy Face!
Türkiye'nin köklü spor kulüplerinden biri olan Galatasaray, son dönemde popüler hale gelen NFT dünyasına katılacağını duyurdu. Kulübün resmi web sitesinden yapılan açıklamada, Türkiye'nin ilk NFT koleksiyonunun Ekim ayından itibaren arz edileceğini açıkladı. Galatasaray'ın kurucusu ve ikonik üyesi Ali Sami Yen NFT koleksiyonu ile başlaması planlanan koleksiyon, sezon boyunca kulüp tarihinin en önemli olaylarını öne çıkaran bazı bölümlere imza atması planlanıyor. Alınan bilgilere göre, NFT'nin ilk bölümü 1 Ekim'de başlayacak ve sezon boyunca kulüplerle ilgili önemli tarihlerde altı farklı koleksiyon hayranlarıyla buluşacak. Galatasaray, Türkiye'nin ilk NFT koleksiyonu projesini hayata geçirmek için dünya markalarıyla birlikte çalıştığını duyurdu. Ali Sami Yen NFT serisinde kulüp, Shirtum ve blockchain teknolojisi ile sporu birleştiren Capital Block ile yeni bir NFT konsepti oluşturmak için iş birliği yaptı. Dünyanın dört bir yanındaki kulüpler ve futbol efsaneleri, hikayelerini görsel ve özel video içerikleriyle hayranlarıyla paylaşıyor ve onları değerli anları biriktirmeye davet ediyor.

Arz tarihleri resmen duyuruldu

Legendary, Mythical ve Iconic bölümlerinden oluşacak Ali Sami Yen NFT koleksiyonunun ilk bölümü 1 Ekim tarihinde arz edilecek. Ayrıca her NFT'nin arkasında ilgili görsel ile özel video içeriği bulunacak. Bölüme bağlı olarak ise içerikler değişecek. Her bir "drop" nadirliğine bağlı olarak farklı değerlere sahip olacak. Ali Sami Yen Koleksiyonuna dahil NFT'lerin arz tarihleri şu şekilde:
  • Legendary: 1 Ekim 2021
  • Mythical: 8 Ekim 2021
  • Iconic: 15 Ekim 2021
Bunlara ek olarak her NFT'nin Galatasaray ve Shirtum'un internet sitelerinde özel bir açılış sayfası mevcut olacak. Taraftarlar, NFT'nin görsellerine tıklaması halinde Shirtum platformundaki Galatasaray açılış sayfasına yönlendirilecek ve kredi veya banka kartı aracılığıyla satın alarak kulübün tarihi anlarının sahibi olacak. Üstelik kulübe destekte bulunmuş olacak. https://www.megabayt.com/one-cikanlar/kripto-para-piyasasinin-getirdigi-yenilik-nft-nedir-video/ Sorumluluk reddi beyanı: Haberimizde yazılan yazılardan hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir. Alınan yatırım kararları kişilerin kendi özgür sorumluluğu ve iradesi altındadır. Megabayt haber sitesi ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.
Editör: Megabayt Haber