Epic Games toplam değeri 180 TL olan üç oyunu ücretsiz veriyor Epic Games toplam değeri 180 TL olan üç oyunu ücretsiz veriyor
Tesla ve SpaceX gibi şirketlerin sahibi Elon Musk, kripto para piyasasını oldukça etkiliyor. Son zamanlarda, yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla piyasaya yön veren Musk, Bitcoin ve Dogecoin gibi kripto paraların değer kazanmasına neden olmuştu. Şimdi ise Elon Musk, yaptığı paylaşımla farklı bir kripto para biriminin yükselmesine yardımcı oldu.

Elon Musk etkisi

Elon Musk’ın paylaşımından önce 0.005 dolar olan Starbase isimli coin paylaşımdan sonra, 0.092 dolar seviyelerine yükseldi. Kısa bir süre için %1500’lk değer kazanan coin, yatırımcılarını da sevindirmiş oldu. Starbase şu anda 0.083 dolar değerinde. Aslında Starbase isimli coin daha önceden 1.6 dolar seviyelerini görmüştü. Bunun sebebini ise Elon Musk’ın Texas SpaceX fabrikasının bulunduğu bölgeye Starbase isimli yeni bir şehir inşa etmek istemesi olarak gösteriliyor. https://twitter.com/elonmusk/status/1394584856386961411 Elon Musk ise yaptığı paylaşımla bu iddiaları desteklemiş oldu. Işıklandırılmış bir Starbase tabelası paylaşan Musk, kısa sürede coinin değer kazanmasını sağladı. Siz Elon Musk'ın bu paylaşımlarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz? Elon Musk'ın kripto piyasasına etki eden bu paylaşımları sizce ne kadar doğru? Görüşlerinizi Megabayt ekibiyle paylaşmayı unutmayın. Sorumluluk reddi beyanı: Haberimizde yazılan yazılardan hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir. Alınan yatırım kararları kişilerin kendi özgür sorumluluğu ve iradesi altındadır. Megabayt haber sitesi ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.
Editör: Megabayt Haber