Interpol tarafından arandığı söylenen Binance CEO'su, iddiaları yalanladı! Interpol tarafından arandığı söylenen Binance CEO'su, iddiaları yalanladı!
Son dönemde kripto para piyasasıyla ilgili sözleriyle gündemden düşmeyen Elon Musk, aslında çok da mutlu değil. Bloomberg'de yer alan bir habere göre Musk'ın mal varlığı, ocak ayından bugüne yüzde 24 civarında düştü. Son verilere göre Elon Musk, artık dünyanın en zengin üçüncü insanı. Bloomberge' göre Elon Musk'ın para kaybetmesinin nedenlerinden biri kripto paralar. Ayrıca Tesla hisselerinde yaşanan düşüş de Musk'ın mal varlığını doğrudan etkiliyor. Yine de Elon Musk hala pek çok ülkeden bile daha zengin.

160,6 milyar dolar servet

Bloomberg Milyarderler Endeksi'nde yer alan verilere göre Elon Musk, ocak ayından bu yana 9,1 milyar dolar para kaybetti. Bu kayba rağmen şu an 160,6 milyar dolar bir serveti var. Listenin birinci sırasında 190 milyar dolarlık servetiyle Amazon'un sahibi Jeff Bezos yer alırken, ikinci sıraya Louis Vuitton, Fendi, Bulgari gibi lüks markaların çatı şirketi olan LVMH'in başkanı olarak görev yapan Bernard Arnault yükseldi.
Editör: Megabayt Haber