Interpol tarafından arandığı söylenen Binance CEO'su, iddiaları yalanladı! Interpol tarafından arandığı söylenen Binance CEO'su, iddiaları yalanladı!
Son haftaların en kazançlı kripto paralardan biri haline gelen Binance Coin (BNB), yakaladığı ivme ile yükselişine devam ediyor. Nisan ayının başından itibaren değerine değer kazandıran kripto para, 500 dolar barajının aşarak yeni bir rekora daha imza attı. Bir önceki ay 260 dolar seviyelerinde seyreden sanal para birimi, dün gece gösterdiği yüzde 82‘lik inanılmaz artış ile 500 doları geçti. Ayrıca BNB‘nin son bir yılda %3485 yükseldiğini de söylemezsek olmaz.

BNB 15. yakımını gerçekleştirecek

Yakaladığı yükselişi gece boyu sürdüren BNB, haftaya çok  iddialı başladı. Piyasa hacmi 87 milyar doları geçen BNB, Pazartesi akşam üstü saatleri itibariyle 567 dolardan işlem görüyor. Bilindiği üzere kripto para borsası Binance, üç ayda aralıklarla belirli miktarda BNB yakımı gerçekleştiriyor. “Yakım” olarak adlandırılan bu olay, BNB’lerin bir daha erişilemeyecek şekilde dolaşımdan çıkarılmasını sağlıyor. Bu işlemi BNB’nin fiyatına destekte bulunmak amacıyla yapan Binance, piyasada 100 milyon BNB kalana kadar bu işlemi sürdürmeyi vaat etmişti. Şu anda dolaşımda bulunan 154 milyon BNB var. Binance, bugüne kadar 14 ayrı BNB yakımı gerçekleştirdi. BNB’nin Ocak ayında borsa da, 3 milyon 619 bin 888 BNB’yi dolaşımdan çıkardığını belirtelim. Öte yandan Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun, yaptığı açıklamalarda, BNB’de birkaç gün içinde 15. coin yakımının gerçekleşeceğini duyurdu. Sorumluluk reddi beyanı: Haberimizde yazılan yazılardan hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir. Alınan yatırım kararları kişilerin kendi özgür sorumluluğu ve iradesi altındadır. Megabayt haber sitesi ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz. Kripto paralar hakkında düşünceleriniz neler? Biz Megabayt ekibiyle düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.
Editör: Megabayt Haber