Mastercard, kripto para kart programını genişletiyor Mastercard, kripto para kart programını genişletiyor
Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin, hafta sonuna yükselişle başladı. Hafta içi yaşadığı düşüş sonrası, Cuma gecesinden itibaren yakaladığı yükseliş ile 33 bin dolar seviyesini geçti. Hafta içi salı günü 29 bin dolar seviyesine kadar düşen Bitcoin, yatırımcıları tedirgin etmişti.

Bitcoin'de son durum

Bitcoin, haftasonunun ilk gününü yükselişle geçiriyor. Yakaladığı %5'lik artış ile 33,932 dolardan işlem gören BTC, piyasa değerinde 8,34'lük bir artış yakaladı. Böylelikle dünyanın en popüler kripto parasının toplam piyasa değeri 636,57 milyar dolara ulaştı.

Ethereum da yükselişte

Bitcoin’in yakaladığı ivme ile birlikte, piyasadaki değerini toparlayan Ethereum’da da artış sürüyor. BTC’den sonraki en büyük ve en popüler altcoin olan ETH, Cumartesi gününe yüzde 4‘den fazla artışla başladı. Haftanın son günlerine de doğru gidişatı toparlayan ve yatırımcıların odağı haline gelen Ethereum yüzde 4.52‘lik artışla 2.143 dolardan işlem görüyor. Sorumluluk reddi beyanı: Haberimizde yazılan yazılardan hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir. Alınan yatırım kararları kişilerin kendi özgür sorumluluğu ve iradesi altındadır. Megabayt haber sitesi ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.
Editör: Megabayt Haber