Epic Games toplam değeri 180 TL olan üç oyunu ücretsiz veriyor Epic Games toplam değeri 180 TL olan üç oyunu ücretsiz veriyor
New York merkezleri finans şirketi Bankrate tarafından bir anket yapıldı ve sonuçları kamuoyuyla paylaşıldı. Ankette Amerikalı vatandaşlara hangi varlığa yatırım yapmak istedikleri ve kripto paralar ile ilgili düşünceleri soruldu. Anket sonuçlarına göre önümüzdeki 10 yıl içinde ABD'liler Bitcoin yerine altına yatırım yapmayı daha çok terich ediyor. Altına yaptırım yapmak isteyenlerin oranı %13, kripto paralara yatırım yapmak isteynlerin oranı ise %9 çıktı. Hisse senetleri, nakit para, mevduat sertifikalarının (CD), ABD’li yatırımcılar arasında kripto paralardan daha popüler olduğu görünüyor. Emlak ise ankete katılanların %28’lik kısmının oyu ile listenin başında yer alıyor.

Kripto paralara güven az

Ankette sorulan bir diğer soru ise kripto paralar hakkındaki vatandaşların düşünceleri oldu. Anket katılımcılarının çoğunluğu (%61) kripto konusunda ya “çok rahat değil” ya da “hiç rahat değil” diyor. Yaşları 25 ile 37 arasında olan Y kuşağının çoğu ise beklendiği gibi kriptoya karşı olumlu tutuma sahip. Baby Boomers (1946 den 1964 kadar doğmuş insanlara verilen isim) ise ezici bir şekilde kripto paralardan uzak duruyor. Sadece %16'sının kripto paralar ile arası iyi durumda. Bankrate anketinden bir başka dikkate değer çıkarım ise enflasyon ile alakalı. Ankete katılan tüm Amerikalıların %58'i, enflasyonun yatırım yaparken ki seçimlerini etkilenmediğini söylüyor. Ek olarak ankete katılanların sadece %20’lik kısmı enflasyon yükselirse daha agresif yatırım yapmaya istekli olduğunu belirtmiş. Sorumluluk reddi beyanı: Haberimizde yazılan yazılardan hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir. Alınan yatırım kararları kişilerin kendi özgür sorumluluğu ve iradesi altındadır. Megabayt haber sitesi ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.
Editör: Megabayt Haber