Jüpiter, Satürn'ü geçti: 12 yeni uydusu daha bulundu Jüpiter, Satürn'ü geçti: 12 yeni uydusu daha bulundu
Netflix kütüphanesi her geçen gün büyüyor ve çıkan her şeyi takip etmek imkansız hale geldi. Tabii ki çok büyük yapımları görüp izleyebiliyoruz ama aradan kaçırdıklarımız da çok oluyor. Bugün sizlere 2021 yılında en çok beğendiğimiz ve gözden kaçırmamanız gereken 10 diziyi sıraladık.

Animasyondan, dramaya, korkudan, komediye...

İşte 2021 yılında kaçırmış olabileceğiniz en iyi 10 dizi:

1- Arcane

Arcane , uzun süredir devam eden League of Legends oyununa dayanan bir seridir ancak diziyi izleyebilmek için oyun hakkında bilgi sahibi olmanıza gerek yok. Hikaye, sihrin gücünden yararlanabilen yeni bir teknoloji sayesinde hızla değişen hareketli bir şehirde bir avuç karakteri takip ediyor. Harika animasyonlar, dram ve aksiyon. Kesinlikle Arcane'i izlemelisiniz.

2- Squid Game

Hala izlememiş olan var mıdır bilmiyoruz ancak ismini duymayan yoktur. Hikaye, hepsi finansal olarak mücadele eden yüzlerce oyuncunun büyük bir nakit ödül şansı için çeşitli çocuk oyunlarında yarıştığı rahatsız edici bir yarışmayı anlatıyor. Ortadaki tek problem ise oynanan bu oyunların ölümcül olması.

3- Hellbound

Doğaüstü varlıkların insanları kanlı bir şekilde cezalandırarak cehenneme mahkûm ettiği bir ortam, ilahi adalet temelinde kurulan dinî bir gruba zemin hazırlar.

4- The Witcher

The Witcher'ın fantastik hikayesinde, yüzyılı aşkın süredir bir arada yaşayan insanlar, cüceler ve elfler arasındaki barış sona erer ve yeni bir ırklar arası savaş patlak verir. The Witcher olarak nam salan acımasız suikastçı Geralt of Rivia, vaadedilen çocuğun doğumunu beklemektedir. Bu çocuk dünyanın tüm dengesini değiştirecek güce sahiptir.

5- Sweet Tooth

Kıyamet sonrası dünyada tehlikelerle dolu bir maceraya atılan yarı insan yarı geyik bir çocuk, huysuz koruyucusuyla birlikte yeni bir başlangıç yapmaya çalışır.

6- Brand New Cherry Flavor

1990'ların başında film çekme hayaliyle Hollywood'a gelen bir kadın kendini seks, sihir, intikam ve yavru kedilerle dolu tuhaf bir halüsinasyonun içinde bulur.

7- Sex Education

Oldukça içine kapanık bir çocuk olan Otis, okulun ezik denilen tiplerindendir. Seks terapisti olan anne ve babası sayesinde seks konusunda oldukça bilgili olan Otis, bu bilgiyi okulun sıradışı kızı Maeve'in teklifi ile değerlendirmeye başlar. O artık, liseli gençlerin gelip dert yandığı ve sorunlarını çözdüğü bir terapisttir. Peki ya Otis'in sorunlarını kim çözecek?

8- Gece Yarısı Ayini (Midgnight Mass)

İnancını yitirmiş, ölmekte olan bir kasabaya yeni gelen karizmatik ve genç bir rahip görkemli mucizeleri, gizemli olayları ve yeni bir dinî coşkuyu beraberinde getirir.

9- Seinfeld

Tüm zamanların en iyi komedi dizilerinden birini izlemeden olmaz.

10- Menajerimi Arayın! (Call My Agent)

Paris'teki bir ajansta çalışan menajerler, beklenmedik bir kriz sonrasında yıldız müşterilerini memnun etmek ve şirketlerini ayakta tutmak için çabalıyor.
Editör: Megabayt Haber