Twitch 'çıplaklık' politikasını yeniden güncelledi! Bu kısımlarını gösterenler ban yiyecek... Twitch 'çıplaklık' politikasını yeniden güncelledi! Bu kısımlarını gösterenler ban yiyecek...

Koşun, bisiklet sürün, boks yapın, ağırlık çalışın nasıl egzersiz yaparsanız yapın bu uygulamalar pandemi sürecinde fit kalmanıza yardımcı olucaktır. Pandemi sürecinde evde kalmak zorunda olduğumuz için birçoğumuz spora ara verdik. Fakat hem fit hem de sağlıklı kalmak istiyorsanız, bu uygulamalara bir göz atın...

 

Nike Training Club -Evde antreman ve fitness

Nike Training Club, ilk kaydolduğunuzda verdiğiniz bilgilere göre size önerilen, isteğe bağlı antrenmanlara sahiptir. Normalde, uygulamanın ücretsiz bir sürümü ve daha fazla antrenman videosu içeren bir Premium sürümü vardır, ancak COVID-19 salgınının ışığında Nike, Premium içeriği herkes için ücretsiz hale getirdi. Bazı isteğe bağlı antrenman uygulamaları kısa seanslara bağlı kalırken, Nike 30, 45 ve hatta 60 dakika uzunluğundaki rutinlerle yol kat ediyor. Egzersizler, hareket eden bir antrenörü gösteren, ipucu veren ve saati duyuran bir sesle birlikte videolar şeklinde gelir. Daha zorlu egzersizler arıyorsanız iyi bir seçim olucaktır.

Ev Egzersizleri:Ekipmansız

Eğer spor ekipmanınız bulunmuyorsa bu uygulama için hiç problem değil. Leap Fitness Group tarafından geliştirilen Ev Egzersizleri uygulaması 2 milyon inceleme ile 4,9 gibi çok yüksek bir puan ile kullanıcılarına muhteşem bir destek sağıyor. Kilo, boy bilgilerinizi girdikten sonra, önerilen programları zorluk derecesine göre takip edebilirsiniz.

8fit

8fit, isteğe bağlı antrenmanları ve yemek planlamasını bir araya getirir. 8fit uygulaması, diyetiniz ve egzersiziniz için görmek istediğiniz sonuçlara göre kişiselleştirilmiş bir takvim oluşturur. Çok fazla rehberlik , öneri, hatırlatıcı ve talimatı seven insanlar için bire birdir. İster kilo vermek, ister formda kalmak veya kas kazanmak olsun, bir hedef seçtikten sonra program oluşturabilirsiniz. 8fit, fitness planınızı oluştururken, günün hangi saatinde egzersiz yaptığınız ve yemek programınızı ayrıntıya alır. Hedeflerinize ulaşmanın ne kadar zor veya kolay olacağına dair gerçekçi bir değerlendirme göreceksiniz. Fitness yolculuğunuza başladıktan sonra, uygulamayı videolardan egzersiz yaparak, yediklerinizi kaydeterek ve yemek tariflerini ve alışveriş listelerini kullanarak yemek planları oluşturarak için kullanırsınız. Pro sürümü tüm antrenmanların kilidini açar, size daha çok seçenekleri bulunan özel yemek planları sunar ve bir alışveriş listesi sunar. Zevkinize ve isteklerinize göre özelleştirebileceğiniz fitness uygulaması.

Centr

Marvel'dan tanıdığımız Thor'u canlandıran Avustralyalı aktör Chris Hemsworth'un, antrenmanlarınızı planlamak, egzersiz yapmak ve sağlıklı beslenmek için size bu özel fitness uygulamasınında karşımıza çıkıyor. Kas yapmak, kilo vermek veya genel anlamda fit olmak için kullanabilirsiniz; kayıt işlemi sırasında uygulamaya hedeflerinizi belirtirseniz egzersizlerinizi size özel olarak planlar. Bazı antrenmanlarda antranörleri takip ederek çalışabilirsiniz. Diyet, rejim ve özel kas grupları egzersizleri için aylık abone satın alabilirsiniz. İlk 7 gün ücretsiz destek alabilirsiniz.  

FitOn: Fitness Workout Plans

FitOn, ne kadar zamanınız olduğuna, istediğiniz yoğunluk seviyesine ve yapmayı umduğunuz antrenman türüne bağlı olarak bulabileceğiniz talep üzerine antrenmanlara sahiptir. . Egzersiz yaparken kalp atış hızı takip eden saat takarsanız, videoyu izlerken kalp atış hızınızı ekranda görebilirsiniz. Diğer üyelerle veya bir grup arkadaşınızla rekabet edebileceğiniz bir liderlik tablosu da vardır. Tüm video antrenmanları da dahil olmak üzere FitOn ile çok şey bedava alırsınız. Abonelik özelliği ile kişiye özel beslenme programı ve daha birçok destek hizmeti ile daha emin şekilde fit kalabilirsiniz.
Editör: Megabayt Haber