Depremzedeler özel iletişim vergisinden muaf tutulacak Depremzedeler özel iletişim vergisinden muaf tutulacak
Yıldız Teknik Üniversitesi çatısı altında faaliyet gösteren ve üniversitenin en dinamik kariyer kulüplerinden olan Malzeme Bilimleri Kulübü'nün gelenekselleşen ChemSem etkinliği bu yıl  8-9 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek. ChemSem'21 etkinliğine katılım ücretsiz olacak ve etkinlik sonrası katılımcılara sertifika verilecek. Yıldız Teknik Üniversitesi Malzeme Bilimleri Kulübü'nün gelenekselleşen etkinliğinde tüketim ürünlerinden uzay ve havacılığa, kişisel bakımdan boya sektörüne kimyanın her alanından yetkin konuşmacılarla öğrenciler bir araya gelecek, teknik bilgi donanımına ve kariyer basamaklarında atılacak doğru adımların tayin edilmesine katkı sunulacak. 8-9 Aralık 2021 tarihinde kimya ve malzeme disiplinlerinin birlikte yer aldığı uygulamalarda sektörün öncü firmalarından yetkili kişiler ile öğrencileri bir araya getirecek ChemSem etkinliğinin dördüncüsü gerçekleştirilecek.

Etkinlik programı

ChemSem'21  etkinliğinde gerçekleştirilecek oturumlar aşağıdaki görselde yer almaktadır:   Bunun yanı sıra, oturumların ardından gerçekleşecek ‘Online Fuaye’ alanı ile firmaların İnsan Kaynakları yetkilileri ile konuşarak iş ve staj başvuruları hakkında detaylı bilgi alabilir ve sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Ayrıca etkinlik sırasında katılımcılara özel çekilişler de gerçekleştirilecek. Etkinliğe ücretsiz başvuru için BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ. ChemSem’21 etkinliği herkesin katılımına açık, ücretsiz ve sertifikalıdır. Ayrıca diğer detaylar için YTÜ Malzeme Bilimleri Kulübü Instagram sayfasını da ziyaret edebilirsiniz.

Yıldız Teknik Üniversitesi Malzeme Bilimleri Kulübü hakkında

İlk kez 2014-2015 eğitim ve öğretim yıllarında Seramik Üretim Yöntemleri dersinde ortaya çıkan kulüp fikirleri, daha sonra dersin öğretim üyesi ve öğrencilerin bir araya gelmesiyle gelişmeye başladı. 2015 yılında alınan kararla kulüpleşme adına yapılan çalışmalar hız kazandı. Kısa süre içinde rektörlüğün onayı ve Eczacıbaşı VitrA’nın da desteğiyle resmi olarak kurulan Seramik Kulübü, Türkiye’nin ilk seramik kulübü olma özelliğini kazandı. Takip eden yılda yapılan organizasyonların fazlalaşması, hem öğrenciler tarafından hem de endüstri tarafından beklentilerin artması ve kulübün bu beklentilere daha donanımlı karşılık vermek istemesi nedeniyle 2016 yılının Eylül ayında alınan kararla kulüp, ismini Malzeme Bilimleri Kulübü olarak değiştirdi. Böylece ilgi alanına Metal, Kompozit ve Polimer gibi konuları da ekleyen kulüp daha geniş alanda çalışma fırsatına sahip oldu.
Editör: Megabayt Haber