Dizüstü bilgisayar klavyesi nasıl temizlenir? Dizüstü bilgisayar klavyesi nasıl temizlenir?
Apple, düzenlediği etkinlikte iPhone 13 dışında farklı cihazlarını da tanıttı. Bunlar arasında iki tablet modeli iPad 9 ve iPad mini 6 da var.

iPad 9 özellikleri ve fiyatı

iPad 9 ya da diğer bir ismiyle iPad 2021, bu yıl da 10.2 inç ekran ile karşımız çıkıyor. Yansıtma önleyici 500 nit parlaklık veren ekran bulunan yeni iPad 9, tasarım olarak büyük bir yenilik getirmiyor. 2 performans 4 de verimlilik çekirdeği içeren Apple'ın 13 Bionic yonga seti kullanılan modelde 8 MP oto-focus özellikli bir arka kamera da mevcut. Ön kamera 12MP çözünürlüğünde ve 122 derecelik açıya sahip. Center Stage yazılımı sürekli kullanıcıya odaklanarak sahneyi otomatik bir şekilde ayarlayabiliyor. Yeni iPad 9 modeli 64GB için 329$ başlangıç fiyatıyla satışa çıkacak.

iPad mini 6 özellikleri ve fiyatı

iPad ailesinin uygun fiyatlı ve küçük boyutlu üyesi iPad mini, 2 yıl aradan sonra yenilendi. iPad mini bu kez neredeyse küçük iPad Pro diyebileceğimiz bir model olarak karşımızda. iPad mini 6, 8.3 inçlik bir ekran ile geliyor ve tasarım olarak iPad Pro serisiyle benzer bir tasarıma sahip. Keskin köşeli tasarım ve eşit ekran çerçevelerinin yanında alt kısımda konumlandırılmış hoparlörler var. Ve sürpriz bir şekilde USB Type-C portu bizi karşılıyor.Arka kısımda 12MP çözünürlüğünde f/1.8 True Tone LED flaş destekli bir kamera yer alıyor. Ön kamera da yine 12MP çözünürlüğünde. Center Stage yazılımı kullanıcıyı takip eden bir sahne otomasyonu sağlıyor. Bu modelde Touch ID ise güç tuşuna entegre edilmiş. 5G bağlantısı ile seride bir ilke imza atan iPad mini 2021 modeli 6 çekirdekli ve 5 grafik çekirdekli Apple A15 Bionic kullanıyor ve müthiş bir performans sıçraması yaratıyor. Ayrıca iPad mini 6’da Apple Pencil kenar kısma manyetik olarak tutturuluyor ve şarj olabiliyor. iPad mini 2021 için 64GB WiFi 499$ ve 5G 649$ başlangıç fiyatı belirlenmiş.
Editör: Megabayt Haber