Geçtiğimiz günlerde Togg'un dijital platformu olan Trumore'un mobil uygulaması App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden indirmeye sunuldu.

zIGBNnPrlkO_sDUU9ppsYw

Togg’un Trumore uygulaması, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel üretilecek ve açık artırma ile satışa sunulacak NFT koleksiyonu ile 2023 adet koleksiyon değeri olan Togg C-SUV'un ön siparişine katılma ve sıralamasını belirleme hakkı sunacak.

wOOo1Tg_5U-jaug378Vmug

Ünlü Siber-Fiziksel Mimar ve Yeni Medya Sanatçısı Güvenç Özel ile Yeni Medya Sanatçısı Mehmet Ünal tarafından tasarlanan ve nadirlik türüne göre  “normal”, “nadir”, “çok nadir” ve “en nadir” olarak belirlenen NFT'ler'den 2023 adet üretilecek. Bunlar akıllı cihazın (Togg'un) ekranlarına entegre edilmiş olarak teslim edilecek.

100. Yıl Özel Seri NFT’lerden birine sahip olanlar, sahip oldukları NFT ile aynı sıra numarasını taşıyan 2023 adet üretilecek Togg'dan sipariş verebilme hakkına sahip olacaklar. 

8pE60tICDkqR4vm-F7CbZA

Togg C-SUV özel seride ne gibi farklılıklar var

“100. Yıl Özel Seri” Togg akıllı cihazlar sadece Anadolu ve Gemlik renk seçenekleri ile NFT sahiplerine sunulacak. Özel seri Togg'un koltukları da farklı olacak ve  “100. Yıl Özel Seri Amblemi” işlenmiş şekilde üretilecek.

100. Yıl Özel Seri NFT'lerden birine sahip olanlar, satın aldıkları NFT'yle aynı sıra numarasını taşıyan 2 bin 23 adet Togg akıllı cihazından da sipariş edebilme hakkına sahip olacak. NFT sahipleri, bu hakları sayesinde ön sipariş tarihi geldiğinde Togg akıllı cihazını sipariş edebilecek ve koleksiyon değeri olan Togg akıllı cihazdan birine sahip olabilecek. Ön sipariş yapılan Togg akıllı cihazın NFT sahibi tarafından teslim alınması üzerine söz konusu NFT, Togg akıllı cihazın platformunda saklanmaya devam edecek.

cdksx752RECuOlSKN4PuEA

Trumore uygulamasını indirip Tru.ID oluşturan kullanıcılar, dijital varlık cüzdanlarına aktardıkları AVAX dijital varlıklar ile yine aynı alanda yer alacak olan "NFT Alım Platformu" üzerinden sadece bir NFT için teklif verebilecek ve 1'den 2 bin 23'e kadarki numaraları temsil eden NFT'ye açık artırmayı kazanma yoluyla sahip olanlar bu numaranın işlendiği akıllı cihaz için de ön sipariş verme hakkını satın almış olacak.

Nasıl NFT sahibi olunacak?

Çok yakında Trumore platformu üzerinden satılacak, AVAX ile satın alınabilecek NFT'ler için "NFT Alım Platformu" içindeki listeleme ekranına girilerek alım yapılabilecek.

Tesla, ilk Cybertruck'ını üretti! Tesla, ilk Cybertruck'ını üretti!

qPDm5LiLtU-hRfQtWFnusQ

Açık artırma süresince ilgilenilen NFT'ye en yüksek teklifin verilmesi durumunda ön sipariş hakkı teklifi verene ait olacak. 

Kullanıcılar, uygulamadaki "satın al" butonuna dokunarak ilgilendikleri NFT'ye açık artırma süresinin bitmesini beklemeden de sahip olabilecek.

Bir Tru.ID kullanıcısı, sadece bir adet 100. Yıl Özel Seri NFT eserine sahip olabilecek.

Editör: Burak Karahan