Cameron Diaz oyunculuğa Netflix'te geri dönüyor! Cameron Diaz oyunculuğa Netflix'te geri dönüyor!
Evrensel Kod Konsorsiyumu (Unicode Consortium) 2021 yılının en popüler emojilerini açıkladı. Yayınlanan listeye baktığımızda 2021'in en popüler emojileri 2019'da yayınlanan en popüler emojiler listesiyle aynı. 2020 yılıdna ise pandemi sebebiyle bir liste yayınlanmamıştı. Ama 2020 yılında yayınlansaydı muhtemelen bundan daha üzgün emojiler içereceğini tahmin edebilirdik.

2021'in en popüler emojileri

İlk sırada "sevinç gözyaşları" isimli gülmekten gözyaşları akan emojimiz var. Ve 2021'de kullanılan tüm emojilerin %5'lik bir bölümünü oluşturuyor. İkinci sırada sevgimizin sembolu "kırmızı kalp" emojisi var. Üçüncüde ise yine bir gülme emojisi olan "gülmekten yerde yuvarlanmak" var. İşte 2021 yılının en popüler 10 emojisi:

En az kullanılan kategori hangisi?

Evrensel Kod Konsorsiyumu'nun açıkladığı verilere göre 'ülke bayrakları' kategorisi 258 ayrı seçenek ile en geniş kategori olmasına rağmen en az kullanılan kategori oldu. En popüler kategoriler sırasıyla gülen suratlar, eller, bitkiler ve duygular. Listede yer alan emojilerin biri hariç pozitif emojiler olması da göze çarpan bir diğer detay.
Editör: Megabayt Haber